Cumartesi, Ağustos 25, 2018

Beşiktaş Kadın Takımı Osmaneli yolcusu

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün 1. Lig'de mücadele veren kadın futbol takımı, Prof.Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesisleri'nde sezon başı kampını yapmak üzere Bilecik'in Osmaneli ilçesine gidiyor.


15-19 Ağustos tarihleri arasında "Lefke Cup U15 2018" Futbol Turnuvası'nda Beşiktaş, Galatasaray, Altınordu, Sakarya Gücü, Eskişehirspor gibi ülkemizin önde gelen kulüplerini ağırlayan ve 2.yapılan organizasyonu da başarı ile tamamlayan Osmaneli Belediyesi 25-31 ağustos tarihlerinde Beşiktaş A.Ş. Kadın Futbol Takımı kampına da ev sahipliği yapacak.


Belediyeden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "İlçemizde tüm idmanlarını sentetik ve çim sahalarımızda halkımıza açık olarak yapacak Beşiktaş A.Ş. Kadın Futbol Takımını ağırlamak için tüm spor severler merakla bekliyor. İlk kez bu yıl 30 Ağustos Zafer Kupası Kadın Futbol Turnuvası organizasyonunu kadın futbol takımları arasında düzenliyoruz. Turnuvaya Beşiktaş A.Ş'nin dışında üç takım daha katılacak. Osmaneli Belediyesi olarak, Osmaneli Belediyesi ulusal satranç turnuvası,Lefke Cup U15, Zafer Kupası Kadın Futbol Turnuvası gibi başarılı organizasyonları ile ilçemizin tanıtımını yapmaya devam ediyoruz. Bu turnuvaları 25-29 Ekim Ulusal Satranç Turnuvası izleyecek."

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...