Pazar, Ağustos 19, 2018

Bambaşka bir Örnek İdman Yurdu geliyor

Esenyurt Örnek İdman Yurdu Kulübü Başkanı Burhan Adacı bu sezon alt yapıya yatırım yapacaklarını, gerekirse A takımla lige de girmeyeceklerini söylerken, kulübün büyük bir yapılanma içinde olduğunu kaydetti.


Burhan Adacı, Esenyurt Belediyesi tarafından Örnek Mahallesi’nde yeni yapılan antrenman sahalarının kendilerine büyük katkı sağlayacağını belirterek “Öncelikle bize antrenman sahalarında çalışma imkanı sağlayan sayın belediye başkanımız Ali Murat Alatepe ve spor müdürümüz Yusuf Ocak beye teşekkür ederiz. Özellikle Spor Müdürümüz Yusuf Bey antrenmanlar için burayı kullanmamız konusunda büyük yardımlarda bulundu. Yeni sahamızda daha güzel çalışa ve antrenman yapma imkanımız oldu. Amacımız altyapıya daha da önem vermek, iyi birer sporcu ve birey yetiştirmek. Bu sahalar amacımızı gerçekleştirmekte büyük katkı sağlayacak” dedi.


Tekin Cengiz'den oyuncuya özel antrenman
Alt yapıda U15 ve U17 takımlarının hazırlıklarını sürdürdüğünü belirten Adacı, “U17 yaş grubunda Anadolu Esenyurtspor’u 7-0, Avcılar Gençlerbirliği’ni 3-1 yendik ancak en çok sevindiren çocuklarımızın kısa zamanda uyum sorununu aşmış olmaları. U15’te ise hazırlık maçında Avcılar Gençlerbirliği’ni 7-0 mağlup ettik. Bu yıl bambaşka bir Örnek İdman Yurdu geliyor. Antrenmanlarımız çok iyi gidiyor. Teknik direktörümüz Tekin Cengiz her anlamda çok iyi, çok başarılı bir isim. Çocuklarımızla bire bir, özel olarak ilgileniyor. Her futbolcuya eksiklerini söyleyip ona göre çalışma programı uygulatıyor. Biz de yönetim olarak takımımızın ve teknik heyetimizin arkasındayız” diye konuştu.


A takım lige girmeyebilir
Hedeflerinin Türk futboluna iyi sporcular yetiştirmek olduğunun altını çizen Başkan Adacı “Duruma göre A takımla lige girmeyebiliriz. Yönetim olarak teknik heyetimizle bir çalışma sistemi oluşturmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.


Haber: Efkan Bucak


 


Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...