Pazartesi, Temmuz 02, 2018

Yıldırım Sinandedespor geliyor!

Yıldırım Sinandedespor 2017 ekim ayında kurulmuş olup geçici yönetim ile 6 aylık sürecini Futbol Akademisini kurarak , sıfırdan başlayarak ve yaklaşık 40 yakın öğrenciye ulaşarak Bursa’da Türk sporuna katkı sağlamak amacıyla çok hızlı çalışmalar ile tamamladı.


Geçtiğimiz günlerde kulüp binasında yapılan 1. Olağan Genel kurulda, kurucu yönetim tek aday olarak tekrar seçime girdi. 17 üyenin tamamının oyunu alarak kuruluş tarihinin 1. genel kurulunda yönetim tescillendi.

Vuruşkan: Amacımız Türk futboluna hizmet
Başkanlığa Mertkan Vuruşkan seçilirken, Futbol Direktörü ve Yöneticisi olarak Bursa’nın genç ve dinamik antrenörü Fatih Yabaş yeni yönetimde tekrar görev aldı. Başkan Mertkan Vuruşkan “Kulüp için 2017’de Ben Fatih hocam ve diğer arkadaşlarımla birlikte 2015’de girişimlerine başladık ve proje tasarımını yaptık. Acele etmeden, Bursa futboluna, Türkiye futboluna çok ciddi hizmet ve sporcular futbolcular kazandırmak adına çalıştık. Bu projeye destek veren üyelerimize, futbol akademisi öğrenci velilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.


“Proje takımı olacak ama amacımız belli olarak hareket edeceğiz” diyen Vuruşkan “Hedefimiz Bursa’da tescilli bir marka kulüp olmakla birlikte, profesyonelliği ile bilinen değerli antrenörümüz ve kurucu üyemiz hocamız Fatih hocamla bunu hem çocuklara hem de ailelerine aşılmak olacaktır” diye konuştu.


Yabaş: Başarı, profesyonellikten geçer
Futbol Direktörü ve Teknik Sorumlu Fatih Yabaş ise ”Biz genç başkanımız ve yönetimimiz ile bu kulübü kurarken tek amacımız vardı. Önceliğimiz, çocuklara sporu sevdirmek, vatan ve millet sevgisini çekirdek aile oluşumunu yaparak futbolu sevdirmek, memleketini seven gençlerin mesleklerine de çok başarılı olacağı öğretisini onlara aşılamak. Çünkü başarı profesyonel olmaktan geçer. Hem onları hem de ailelerini profesyonel hayata hazırlamak ve sürdürmek adına ciddi adımlar atıyoruz. Bu vesile ile hizmetlerinden dolayı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız ile Yıldırım Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.


Editör: Efkan Bucak


 


Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.