Pazartesi, Temmuz 16, 2018

Yerel Futbol Sitesi kısa bir tatile giriyor

Cefakar Yerel Futbol Sitesi takipçileri


Yerel Futbol Sitesi olarak kısa bir tatile giriyoruz. 2006’da kurulan ve 12 seneyi geride bırakan ekibimiz kısa bir dinlenme süresine girecek. Bu süreçte tüm camiayı ilgilendirecek önemli haberleri elbette gireceğiz ancak sizlerden gelen haberleri kabul edemeyeceğiz.


Yeni sezonun başlamasıyla ilgili de yayın politikamızla ilgili önemli değişikliklere gideceğiz. Uzun zamandır erteliyordum ancak artık amatör futbola farklı şekilde hizmet vermenin zamanının geldiğini düşünüyorum. Mart 2006’da Yerel Futbol’u kurduğumda ortada ne maç skoru ne de kulüplerden haber veren bir site vardı. Bu işin öncüsü olduk, bugüne kadar en çok takip edilen ve ziyaretçi çeken siteydik ancak misyonumuzu tamamladığımızı düşünüyorum. Elbette amatör futboldan kopmamız mümkün değil ve amatör futbola hizmet etmeye devam edeceğiz ancak artık Yerel Futbol olarak özel haber, yorum, röportaj, özel dosya ve istatistik ağırlıklı haberler vereceğiz. Ayrıca amatör futbol skorları arşivimizi, stat rehberimizi geliştirip güncelleyeceğiz. Yani daha önce gündeme yetişmek için şimdiye kadar ihmal ettiğimiz birçok şeye eğileceğiz.


Böylece bizim keyifle hazırlayacağımız, sizlerin de keyifle okuyacağınız haberlere, incelemelere imza atacağız.


Hal böyleyken yeni dönem öncesi kısa bir hazırlık dönemi ve tatile ihtiyacımız var. Sitemiz açık, arşivlerimizden, kulüp sayfalarımızdan, eski haberlerimizden faydalanmaya devam edebilirsiniz. Çok acil haberler (Kura çekimi, kitapçık açıklanması vs) girilecek zaten bunu belirtmiştim. Ancak bunun dışında haber akışı bir süreliğine olmayacak.


Anlayışınız için teşekkürler.


Efkan Bucak - Yerel Futbol Sitesi Sahibi


 


Şimdi söz Kadir Tapucu'da: https://www.youtube.com/watch?v=dOb8ENteXn4


 


Not: Son 1-2 gün içinde bize gelen haberleri gireceğiz, onlar ayrı. 


 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.