Cuma, Temmuz 06, 2018

Piyalepaşa'ya tecrübeli orta saha

2017-18 sezonunda Davutpaşaspor ve Gazi Mahallesi formalarını giyen geçtiğimiz haftalarda yeniden Gazi Mahallesi ile anlaştığı duyurulan İrfan Yazıcı, sürpriz bir şekilde Piyalepaşaspor'la anlaştı.


Tarihinde ilk kez Süper Amatör'de mücadele etmeye hazırlanan Piyalepaşaspor, 1987 doğumlu orta saha oyuncusu İrfan Yazıcı'yı renklerine bağladı. Yazıcı, Başkan Abdullah Kazdal'ın ve teknik direktör Sevdet Paftalı'nın bulunduğu törenle kendisini yeşil beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.


Geçen sezon Davutpaşaspor'da kaptanlık yapan İrfan Yazıcı, bu ekibin iddiasını kaybetmesinin ardından devre arasında Gazi Mahallesi'ne transfer olmuş, bu ekipte kısa bir süre oynayıp sezonu bitirmişti. İrfan daha önce Yıldırım Bosnaspor, Van BB, Cizrespor, Şekerspor, Küçükköyspor, Yozgatspor, Nazilli Belediyespor'da profesyonel, Büyükçekmece Belediyespor, Avcılar Belediyespor, Hasköyspor, HEASK'ta amatör olarak forma giydi.


Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...