Pazar, Temmuz 08, 2018

Öz Alibeyköyspor teknik kadrosunu belirledi

Yeni sezonda A Takım ve alt yapılarda şampiyonluk parolası ile sezon hazırlıklarına başlayacak olan Öz Alibeyköyspor’da teknik kadro belirlendi.


Turuncu-mavili kulübün Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde kulüp Başkan Metin Çırpan ve Yönetim Kurulu hazır bulundu. Eyüpsultan ekibinde daha önce çeşitli kategorilerde futbolcu ve antrenör olarak başarılı sezonlar geçiren Alkan Kıran sportif direktörlük görevine getirildi. A Takım ve alt yapı teknik direktörlüğü için ise Kasımpaşa ve Alibeyköyspor’da şampiyonluklar yaşamış birçok oyuncu yetiştirmiş olan Seyfi Özdal ile anlaşma sağlandı.
Seyfi Özdal’in yardımcılığını ve aynı zamanda kaleci antrenörlüğünü İlker Dursun Yılmaz üstlenecek. Futbol okullarından ise Mücahit Özgüç, Uğur Yüzer ve Sinan Yakup sorumlu olacak.


Çırpan: Her şey şampiyonluk için
Öz Alibeyköyspor Kulüp Başkanı Metin Çırpan tüm kategorilerde şampiyonluk hedefleri doğrultusunda yürüyeceklerini belirterek, bu nedenle camiayı şampiyonluğa taşıyacak bir kadro oluşturduklarını söyledi. Yönetimin aldığı karar doğrultusunda bu yıl A takım ve altyapılarda daha güçlü bir teknik kadroyla devam edilmesi gerektiği üzerinde görüş birliğine vardıklarını açıklayan Çırpan , “A takım ve Alt yapı da geniş bir antrenör kadrosu ile çalışacağız. Futbol okulu ve tüm yaş gruplarında çalışmalarımız sürüyor. Transfer çalışma döneminde ise iyi bir yol izleyerek oluşum sağlayacağız. Acele etmeden iyi bir kadro kurarak mutlaka iyi bir iş yapacağız. Hep birlikte iyi bir şeyler yaparsak, takımı kurarsak hedefimize ulaşırız diye düşünüyorum. Yönetim olarak hedefimize ulaşmak için gayret göstereceğiz ancak bu hedefe ulaşma işi kolay bir durum değil. İnce eleyip sık dokumamız gerekiyor. Amatör liglerde şampiyonluk yönetim, teknik ekip, futbolcular ve taraftarların birbirine kenetlenmesi ile yaşanıyor” şeklinde konuştu.


Öz Alibeyköyspor gelecek sezon 2. Amatör Lig'de mücadele edecek.


Haber: Erol Eftekin

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...