Pazar, Temmuz 08, 2018

Gaziosmanpaşaspor'dan transfer şov

Yeni sezonda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen BAL ekibi Gaziosmanpaşaspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Yeşil Kırmızılı yönetim, yeni sezon öncesi transferde adeta şaha kalktı.


Geçen sezon grubunu üçüncü sırada bitiren Gaziosmanpaşaspor iç transferde Murat Balota, Ömer Faruk Kalfa, Samet Yüksel, Alpaslan Bağımsız,Armağan Vatanoğlu, Kazım Birkan, Hüseyin Emre Kalfa, Müslüm Nas, Emirhan Yavuz, Sezer Erden ve Kaptan Evren Kürkçü ile yeniden anlaştı.


Dış transferde ise çalışmalarını sürdüren kırmızı yeşilli ekip nokta transferler yaparak profesyonel liglerde oynamış Safa Serbest ve Çengelköyspor’dan Furkan Ersekmen ile anlaşma sağlayarak yeni sezonda zirve mücadelesi vereceğinin sinyallerini verdi. Başkan Deniz Dıkdıgıoğlu, transfer çalışmalarının Teknik Direktörleri Akın Topgül’ün isteği doğrultusunda devam edeceğini belirterek yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Dış transfer görüşmelerini sürdürdüklerini ifade eden As Başkan Cihan Tavlı ise belirledikleri isimleri kadrolarına katmayı hedeflediklerini vurguladı.


Haber: Erol Eftekin


 


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...