Çarşamba, Haziran 27, 2018

Silivrispor tek liste ile Akgün Duru

3. Lig'de yeni sezona yeni umutlar ve hedeflerle başlamak isteyen Silivrispor önceki gün olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Tek liste ile gidiyen seçimde Silivrispor camiası Akgün Duru ve yeni yönetimi göreve devam kararı aldı.


Silivrispor lokalinde yapılan seçimli kongreye Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu ile birlikte eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri birlikte katılım sağladı. 


Silivrispor Taraftarlar Lokali’nde gerçekleştirilen olağan seçimli genel kurulda Akgün Duru ve yönetimi tüm oyları alarak oy birliği ile görevi devraldı. Gerçekleştirilen olağan genel kurula gelen Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu yaptığı kısa konuşmasında; “Bizler Silivrispor ve Silivri’nin gençleri için elimizden geldiğince çalışmalarımızı hayata geçirmekteyiz. Kulüplerde amaç geleceğimiz olan gençlerimizin sportif anlamda eksiksiz bir şekilde yetiştirilmesine ön ayak olmaktır. Yeni dönemde Akgün Duru ve ekip arkadaşlarına başarılar diliyor ve çalışmlarında başarılar diliyorum” dedi.


İkinci kez Silivrispor Kulüp Başkanlığına seçiler Akgün Duru yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Gerçekleşen olağanüstü kongremizde seçildiğimiz andan bugüne dek bizlerden desteğini hiç esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Ali Partal’a, ekonomik ve manevi desteği ile her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Sayın Özcan Işıklar’a, Emniyet Müdürümüz Sayın Taner Ertürk’e, bu zor dönemde maddi manevi elini taşın altına koyan yönetim kurulu, denetleme kurulu ve disiplin kurulu üyelerime, iç sahada ve deplasmanlarda bizleri hiç yalnız bırakmayan Barikat ve Kasaba taraftar gruplarımıza, bağışlarıyla bizlere güç veren esnaf ve iş adamlarımıza, canla başla ellerinden geleni yapan teknik kadrolarımıza, tüm sporcularımıza, emeği geçen Silivrispor çalışanlarına, basın mensuplarımıza ve bizleri her koşulda destekleyen Silivrispor sevdalılarına sonsuz şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyor yeni dönemimizde de güçlerimizi birleştirerek kulübümüzü daha iyi seviyelere taşıyabilmemizi canı gönülden diliyorum.”


Haber: Engin Akın

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.