Çarşamba, Haziran 13, 2018

Küçükçekmece kulüpleri yeniden 'Gençtürk' dedi

Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği olağan kongresini yaptı. Mevcut başkan Seymen Gençtürk ve yönetimi yeniden göreve getirildi.


Küçükçekmece Belediyesi Nikah Sarayı'nda gerçekleşen kongreye Küçükçekmece Belediye Başkan Vekili Mehmet Besim Müftüoğlu,eski Belediye Başkan yardımcısı Enver Şengül, Küçükçekmece Belediye Meclis üyesi Cevdet Ateş,Trakya Rumeli Balkanlar Gönül Birliği Platformu Genel Başkanı Gökhan Aygün, Küçükçekmece Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ömer Keser, Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Oktay Kurt, kulüp Başkanları, yöneticiler, kongre delegeleri, kulüp hocaları ve davetliler katıldı.


Kongrenin divan Başkanlığını Gökhan Aygün, Katip Üyeliklerini ise Seyit Bel ve Yücel Erdi yaptı. Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Desketlene Derneği Genel Sekreteri Recep Kelment tarafından faaliyet raporları, gelir gider tablosu ve tahmini bütçe Raporların tek tek okunması ve oylanmasının ardından Yönetim Kurulu seçimine geçildi. Tek listenin olduğu kongerde yeniden delegelerin güven oyunu alan Seymen Gençtürk'ün listesi oy çokluğu ile kabul edildi.


Gençtürk konuşmasında "Amatör spor kulüplerinin tesis imkanlarını ilçemizin her köşesinde inşallah çoğaltmaya devam edeceğiz. Eğer dünyadaki istatistiklere göre profesyonel liglerin esas sporcu kaynağı yüzde doksan sekiz amatör takımlardan geçişse bizler de, federasyonlarımız da amatör takımlarla ile ilgili bir çok yatırımı ve projeyi acil ve ivedilikle hayata geçirmeliyiz ki Milli Takımlarımızı Dünya ve Avrupa kupalarında rahatlıkla görmüş oluruz" dedi.


Haber: Yılmaz Aktepe


 


 



 


 

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...