Cuma, Haziran 22, 2018

Kadın futbolunda önemli iş birliği

Çekmeköy Defnespor ve Kocaeli Bayan Futbol Kulübü arasında kadın futbolu alanında işbirliği protokolü imzalandı.


İki kulüp arasında Kocaeli’nde imzalanan protokolde özetle şu ifadelere yer verildi:


 


Kocaeli Bayan Futbol Kulübü oyuncu geliştirme konusundaki bilgi ve tecrübesini Çekmeköy Defne Spor Kulübü ile paylaşacaktır. Çekmeköy Defne Spor Kulübü ise Kocaeli Bayan Futbol Kulübü’nün yapılanması ve kurumsal kimlik oluşturması sürecinde ihtiyaçlar doğrultusunda destek olacaktır. Kulüpler oyuncularının gelişimlerini hızlandırma amacı ile birbirlerinin oyuncu havuzlarına gerektiğinde katkı yapacaklardır. Kocaeli Bayan Futbol Kulübü ve Çekmeköy Defne Spor Kulübü, bu protokol vasıtası ile oyuncularının spor içi ve dışında, kariyerleri için daha fazla ve farklı fırsatlara ulaşabileceklerine inanmaktadır.”


 


Kocaeli’nde köklü bir altyapı geleneğinin son temsilcisi olarak 2016 yılında kurulan Kocaeli Bayan Futbol Kulübü, henüz ilk sezonunu oynadığı 2017-18’de Türkiye Kadınlar 3.Lig Şampiyonu olarak 2.Lig’e yükseldi. Hasan Alemdar’ın teknik yönetimindeki ekip Kocaeli’nde geniş bir altyapı ağına sahip.


Geçen yıl kurulan Çekmeköy Defnespor ise hentbol ve kadın futbolu üzerine faaliyet göstermekte. Kulüp ilk olarak hentbol müsabakalarında boy gösterirken gelecek sezondan itibaren kadın futbolunda da resmi müsabakalarda yer alacak.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...