Çarşamba, Haziran 27, 2018

Alibeyspor'da olağan üstü hal!

Yeni sezonda İstanbul Süper Amatör Lig’de mücadele etmeye hazırlanan Alibeyspor’da Başkan Ali Tonta yeni sezon öncesinde yönetimini ve teknik ekibini olağan üstü toplantıya davet ederek sezon planlamasını yapmaya başladı.


Şampiyon takımı bozmadan takviyelerle yoluna devam etmeye hazırlanan Silivri temsilcisinde Başkan Ali Tonta yönetimini ve teknik ekibini olağan üstü toplantıya çağırdı. Amatör liglerin en köklü kulüplerinden olan Alibeyspor’da genç kadro korunacak ve hocaların gerekli gördüğü bölgelere nokta transferler yapılacak.


“OYUNCULARIMA GÜVENİM SONSUZDUR”
Başkan Ali Tonta yaptığı açıklamada “Alibeyspor her zaman amatör liglerin en köklü ve iddialı kulüplerinden olmuştur. Yeni sezonda İstanbul Süper Amatör Lig’de mücadelemizi vereceğiz. Geçen sene şampiyonluğa ulaşan takımı bozmadan yolumuza devam etme niyetindeyiz. Takımında emek veren tüm oyuncularımın sahnelediği performanstan son derece memnunum. İnanıyorum ki bu sezon bu kadro ile ligimizi en iyi yerde tamamlayıp hak ettiğimiz hedefe ulaşacağız. Yeni sezon planlamasını yapmak için teknik heyet ve yönetim kurulu üyelerimizi bir toplantıya davet ettim. Bütçemizi ve yol planımızın son şeklini vereceğiz” diye konuştu.


Haber: Engin Akın

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...