Çarşamba, Haziran 27, 2018

Alanyurtspor teknik direktörünü buldu

Alanyurtspor Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde, Kulüp Başkanı Mustafa Erdem, Antrenör Burhan Çavdar ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirtti.


Mustafa Erdem, imza töreninden sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Alanyurtspor takımını birlikte çalışmak istediğimiz bilgi ve tecrübelerine inandığımız Antrenör Burhan Çavdar hocaya emanet ettik. 2018-2019 yeni futbol sezonu hocamıza ve kulübümüze hayırlısı olsun. Önemli olan Antrenör sorunuydu bundan sonra transfer çalışmalarına daha çok hız vereceğiz. Çünkü bu sezon hedefimize Süper Amatör Lig olacaktır. En kısa zamanda Hocamızın raporu doğrultusunda eksikliklerimizi tamamlayıp, yepyeni bir Alanyurtspor ile birlikte taraftarlarımızın karşısına çıkacağız. Bu sezon özellikle Alanyurtspor'u izlemek bir ayrıcalık olacaktır."


Antrenör Burhan Çavdar ise Alanyurtspor ile anlaştığı için çok mutlu olduğunu belirterek, "Hedefimiz güçlü bir kadro kurup, sezonu şampiyon olarak bitirmektir" dedi.


Burhan Çavdar futbol kariyerine İnegöl Yenicespor'da futbolcu olarak başladı. Daha sonra Kurtuluşspor ve Alanyurtspor'da uzun yıllar futbol oynadı. Futbol kariyerine nokta koyan Çavdar birçok kulüpte yardımcı antrenör olarak görev aldı.


Haber: Serkan Arslan

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.