Çarşamba, Mayıs 30, 2018

Şirintepespor'da Nihat Ulaşoğlu dönemi

Geçtiğimiz sezon 1. Amatör Lig’de şampiyon olan ve kulüp tarihinde ilk kez Süper Amatör Lig’de mücadele etmeye hak kazanan Şirintepespor, Ahmet Ögütçü’den boşalan teknik direktörlük görevine Nihat Ulaşoğlu’nu getirdi.


Şirintepe Spor Kulübü Merkezi’nde gerçekleşen, Kulüp Başkanı Av. Ferhat Hasan Karagöz ve Başkan Vekili Burhanettin Öğütçü’nün de hazır bulunduğu kısa görüşmenin ardından Ulaşoğlu kendisini mavi beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.


Başkan Hasan Karagöz “Her yıl olduğu gibi bu yıl da doğru strateji ile sezona başlamak arzusundayız. Bu sebeple de ilçemizin bir kıymetli hocası Ahmet Öğütçü’den boşalan bu koltuğu yine ilçemizin bir başka değeri olan, benim de oyunculuk döneminde antrenörlüğümü yapmış sevgili Nihat Hocamız ile doldurmak istedik. Sağ olsun o da bu teklifi kabul etti. Bu vesile ile öncelikle gerek hocamız için gerek camiamız için bu kararın hayırlı olmasını diliyorum. Hocamızla çalışmamız hususunda bizlere kolaylık ve anlayış gösteren Seyrantepe Yeşilce Spor Kulübü’ne ve Başkanına da ayrıca teşekkür ederiz” dedi.


Kaynak: Şirintepespor Kulübü
Editör: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.