Pazartesi, Mayıs 28, 2018

Şampiyon Yeşilkentspor kupasını kaldırdı

Geçen sezon 1. Amatör Küme'den düşerek mücadelesine 2. Amatör kümede devam eden, geçen hafta ise 1. Amatör'e çıkmayı garantileyen Doğa Hospital Yeşilkentspor, son maçta Silivri Mimarsinanspor'u 4-2 yenerek şampiyon oldu.

 

Yeşilkentspor, aldığı bu galibiyetle en yakın rakibi Kabakçaspor'un 4 puan önünde ligi bitirmiş oldu. 



Özel izinle ve rakibinin de kabul etmesiyle deplasmanda oynaması gereken maçı Avcılar Atatürk Stadı'na aldıran Avcılar temsilcisinin şampiyonluk maçındaki gollerini Alican Oğuzkan (3) ve Uğur Büyük attı.

 

Karşılaşmayı izleyenler arasında Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan, Doğa Hospital Yeşilkentspor Onursal Başkanı Nabi Kırmızı ve oğlu Müslüm Berk Kırmızı, Avcılar Kulüpler Birliği Başkanı Yunus Yıldırım ve yönetimi, Büyükçekmece Kulüpler Birliği Başkanı Tamer Canbaz,Büyükçekmece Tepecikspor Başkanı Mehmet Eyüboğlu, İstanbulspor camiasından Sebahattin Sarıalioğlu, ilçe siyasi parti yetkilileri, sivil toplum kuruluşları, ilçeye hizmet eden işadamları ve esnaflar, Avcılar'dan milletvekili adayları, mahalle muhtar adayları vardı. Konuklar şampiyonluk sevincini Yeşilkentsporlu futbolcular ve yöneticilerle birlikte yaşadı.

 

Kulüp Başkanı Aytekin Yayla, Doğa Hospital Yeşilkentspor camiasını tebrik ederek, 1. Amatör Küme mücadelesi için başarılar diledi.


Oynadığı 18 maçta, 14 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi elde eden Avcılar temsilcisi, 45 puan topladığı sezonu zirvede tamamladı. Attığı 54 gole karşılık, kalesinde 20 gol gördü.


Muhabir: Gökhan İşbaşar




 


 


 


 


 


 


 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.