Çarşamba, Mayıs 30, 2018

Nişanca Gençlik ilk sezonunda şampiyon

Önceki yıllarda gayri federe kulüp olarak Eyüp ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Nişanca Gençlikspor, Mahalle Muhtarı Ramazan Güven’in büyük gayretleri sonucu federe olan Nişanca Gençlikspor ilk sezonunda şampiyon oldu.


İstanbul 2. Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden Nişanca Gençlikspor son hafta Bağcılar Evrenspor’u konuk etti. Rami Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Nişanca Mahallesi halkı büyük ilgi gösterdi Mücadelenin ilk yarısın 2-0 önde kapayan ev sahibi ekip 2. yarıda 3 gol daha bularak farka gitti ve sahadan 5-1 galip ayrıldı. Yeni sezonda 1. Amatör Lig’e yükselmeye hak kazanan Nişanca Gençlikspor’da futbolcular ve teknik heyet ve yöneticiler maçın son düdüğüyle birlikte terfi sevincini taraftarlarıyla birlikte paylaştı.


Nişanca Gençlikspor Kulübü başkanı Ramazan Güven karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada ”Kulübümüz 1972 yılında kuruldu. Tabii o zamanlar gayrifedere, bir mahalle takımı statüsündeydi. 2017 yılında dernek kuruluşunu yapıp, TFF’Ye müracaat ettik, federe olduk. Yarısını bayanlardan oluşturduğumuz bir yönetimle 2. Amatör Küme’de ilk sezonumuzda şampiyon olduk. Burada güzel bir arkadaşlık, dostluk ve iyi bir aile ortamı oluşturmaya çalıştık. Takımımızda güzel bir kolej havası oluştu. Nişanca mahallemize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.


Haber: Erol Eftekin Fotoğraflar: Nazmi Alkış


 


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.