Cuma, Mayıs 25, 2018

Gaziosmanpaşa'da Güler yeniden aday

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Gaziosmanpaşaspor’da 31 Mayıs’ta yapılacak olan olağanüstü kongrede 2 sezondur kulüp başkanlığını başarıyla üstlenen Ömer Güler, yeniden aday olduğunu belirtti.


Ömer Güler "BAL'ın statü şartları malum. Bu nedenle şu ana kadar bir aday çıkmadı. Söz konusu Gaziosmanpaşaspor olunca gerisi teferruat . Bu nedenle yeniden taşın altına elimizi koyacağız. Bu kutsal göreve yeniden adayım" dedi.


Gaziosmanpaşaspor'u layık olduğu yere çıkarmak için ellerinden ne gerekiyorsa yapacaklarını belirten Güler
"Geçen sezon ekonomik sıkıntılar nedeniyle ligde kalmak için mücadele ettik. Ligde kalamazsanız gelecek yıl da hedef koyamazsınız. Biz bunu başardık ve yeni sezonda temelleri daha sağlam bir takım oluşturacağız. Gaziosmanpaşaspor’u sezon sonunda bir üst lige çıkması için elimizden geleni yapacağız" dedi.


Topgül'le devam
Geçtiğimiz haftalarda istifa ettiğini açıklayan teknik direktör Akın Topgül ile yeni sezonda da devam etmek istediklerini belirten Ömer Güler "Belediye Başkanımız, yeni oluşacak yönetime belediyeden yönetici bazında destek vereceğini söyledi. Sevgili başkan sağolsun gerek tesisler, gerekse saha konusunda projeler dahilinde bizlere desteğini sürdürüyor. Ancak tesislerimizde eksikler konusunda ivedi hareket edilerek lig başlamadan bitmesi gerek” diye konuştu.


Maçlar Esenler veya Bayrampaşa'da
Başkan Güler Yeni sezonda Yıldıztabya Stadı yıkıldığı takdirde maçlarını İBB Esenler veya İBB Bayrampaşa statlarında oynamak istediklerini de sözlerine ekledi.


Haber: Erol Eftekin

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...