Salı, Mayıs 29, 2018

Esenyurt Balıkyoluspor'a dev sponsor

Esenyurt ilçesinin çiçeği burnunda takımı olan Esenyurt Balıkyoluspor'a bölgede faaliyet gösteren Özel Mesleğim Okulları ile isim sponsorluğu konusunda anlaşarak takımın adı bundan sonra Özel Mesleğim Okulları Esenyurt Balıkyolu Spor Kulübü adını aldı. 


Özel Mesleğim Okulları yönetimi, Esenyurt Balıkyolu yönetiminin yapmış olduğu çalışmalara katkı sağlamak adına isim sponsoru olduklarını ve amatör futbola destek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, "İnşallah hayırlı olur" açıklamasını yaptı.


Esenyurt Balıkyoluspor Kulübü başkanı Aytekin Yayla da yaptığı açıklamada "Değerli dostlar, yeni kurduğumuz Esenyurt Balıkyolu Spor kulübümüzün federe çalışmaları sürerken, Özel Mesleğim Okulları ile isim sponsorluğu anlaşması yaptık. İlçemize, mahallemize ve gençlerimize hayırlı olsun" dedi ve katılacakları her kategoride başarıya koşan spor kulübü olacaklarını dile getirdi.


Muhabir: Gökhan İşbaşar

Hiç yorum yok:

Haftanın kazananı Merkezefendi

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda Merkezefendispor, Çengelköyspor'u (Üsküdar Futbol Yatırımları AŞ) 1-0 yenerek ikide iki yaptı.