Cuma, Mayıs 25, 2018

19 Mayıs'ın şampiyonu İkitellispor

İkitellispor Kulübü tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Mini minikler futbol turnuvası sona erdi.


19 Maısı Cumartesi günü oynanan eleme müsabalarının ardından Finalde Damlaspor'u 5-2 yenen İkitellispor turnuva şampiyonu olurken, Damlaspor ikinciliği, Çeliktepespor üçüncülüğü elde etti. Üçüncülük maçında Çeliktepespor'a penaltılarla mağlup olan Küçükçekmece İdman Yurdu dördüncülükte kaldı.



Küçükçekmece ilçesindeki İkitellispor Tesisleri'nde düzenlenen programda konuşan İkitellispor Teknik Direktörü Ali Ayyıldız, "9 takım ve 108 sporcunun katıldığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Mini minikler futbol turnuvası destek sağladığı için teşekkür ederim. Önemli olan şampiyon olmak değil, çocuklarımıza bu ortamı sağlamaktı. Hepiniz bizler için şampiyonsunuz. İkitellispor olarak çocuklara, gençlere ve spora çok önem veriyoruz. Çok değerli takımlarda olacağınıza inancım sonsuz" diye konuştu.


Haber: Yılmaz Aktepe


 


Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...