Pazar, Nisan 22, 2018

Yeşilkentspor 9 kişiyle puanı kurtardı

2. Amatör'de dün oynanan karşılaşmalarda lider Doğa Hospital Yeşilkentspor, sahasında Silivri temsilcisi Akörenspor'u ağırladı. İlk yarısı 1-1'lk sonuçla tamamlanan karşılaşmada ikinci yarıda da karşılıklı atılan gollerle eşitlik bozulmadı ve maç 2-2'lik skorla sona erdi.


Maça bir çok sakat ve özel izinli futbolcuları sebebiyle as kadrosundan eksik bir 11'le başlayan ev sahibi, aradığı golü 21. dakikada Mehmet Yalçın'ın ayağından kazandığı golle buldu ve üstünlüğü ele geçirdi. Karşılıklı atakların art arda geldiği ilk yarıda Avcılar temsilcisinde Alican, ceza sahası içerisinde rakibin müdahelesi ile yerde kaldı ve tüm gözler hakemin üstündeydi ancak ev sahibi ekibin beklediği düdük gelmedi. Maçın orta hakemi konuk takım oyuncusuna faul olduğu gerekçesi ile penaltı bekleyen Yeşikentspor taraftarlarını da adeta çileden çıkardı. Yeşilkentspor kulübesi ve tribünler hakeme itirazda bulundu ancak karar değişmedi. 39'da bu kez Akörenköyspor sahne aldı. Volkan Ogur, Silivri ekibi adına dengeyi sağlayan isim olurken karşılaşmada ilk yarı 1-1 bitti.


Yeşilkent 9 kişi kaldı
İkinci yarıda ise 46. dakika da ev sahibi yeşil-kırmızılı takımdan Alican Oğuzkan rakip ceza sahası içerisinde Akörenspor kalecisi ile çarpıştı. Kalecinin yerden kalkamaması sonrası tedavisi uzun sürdü ve karşılaşma yaklaşık 6 dakika durdu. Maç tekrar başladıktan sonra her iki takım da etkili ataklar sergilerken 53'te Kaan Temizel deplasmanda takımını 2-1 öne geçirdi.


Bu  gol ev sahibi tribünlerde soğuk duş etkisi yaşattı. Kalan dakikalarda hakemin kararlarına itiraz eden Yeşilkentsporlu futbolcular Mehmet Yalçın ve Selçuk Vural ikinci sarı karttan oyun dışında kalarak takımlarını 9 kişi bıraktılar.


Karşılaşmada 9 dakikalık uzatmada 90+3'te Doğa Hospital Yeşilkentspor'un aradığı gol Uğur Büyük'ün kafa vuruşunda geldi. Kendisine doğru atılan topa kaleciden önce dokunan Uğur, topun ağlarla buluştururken tribündekileri de adeta coştururdu. 2-2


Golden yaklaşık 2 dakika sonra da topla ceza sahası dışında buluşan Yeşilkentspor oyuncusu Alican, ceza sahası içinde rakibin ayağına müdahelesi ile yerde kaldı. Tüm gözler ilk yarıda olduğu gibi hakem üzerine yoğunlaştı ancak karşılaşmanın orta hakemi penaltı olmadığına dair işaret etti. Maç da 2-2 sona erdi. 


Yeşilkentspor bu puan kaybına rağmen liderliğini sürdürdü.Akören ise dördüncü basamağa geriledi.


Muhabir: Gökhan İşbaşar

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...