Cuma, Nisan 20, 2018

Türkiye U14 Şampiyonası'nda büyük skandal

Türkiye U14 Şampiyonası 2. Kademe Zonguldak Grup Merkezi’nde şampiyon olan İnegölspor’un, başka bir kulübün oyuncusunu oynattığı ortaya çıktı. Böyle olunca finalin yeniden oynanmasına karar verildi.


12 Nisan’da İnegölspor’un Seyrantepe Ofspor’u 1-0 yendiği maç sonrası İstanbul ekibi, rakibinin İnegöl Genç Yıldızlar Spor Kulübü futbolcuları Eren Şahin ve Ömer Faruk Aslan’ı oynattığı yönünde itirazda bulundu.İnegölspor'un finalde 3-1 mağlup ettiği Arabayatağıspor da kendi müsabakası için benzer itirazı yaptı.


İtirazları değerlendiren Amatör Futbol Disiplin Kurulu,İnegölspor’un gerçekten de iki futbolcuyu oynattığını belirledi. Söz konusu iki futbolcu dörder maç ceza alırken, Seyrantepe Ofspor ve Arabayatağıspor hükmen 3-0 galip ilan edildi.


İnegölspor Antrenörü Sait Taşkeken ve İnegölspor Teknik Sorumlusu Köksal Demiral da birer ay hak mahrumiyeti cezası aldı.


Final maçı ise yeniden oynanacak. Seyrantepe Ofspor ve Bursa Arabayatağıspor arasındaki final maçı 28 Nisan Cumartesi saat 12.00'de Kozlu Stadı'nda oynanacak.


Muhabir: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.