Çarşamba, Nisan 25, 2018

Subaşı'nda Feyyaz böyle istedi!

İstanbul 2. Amatör Lig 2. Grup'tu Subaşıspor, kaptanı Feyyaz'ın 5 golle şov yaptığı maçta Gümüşpınarspor'u deplasmanda 7-0 yendi. Ormanlıspor'un deplasmanda TEM Terkosspor'a 2-1 mağlup olmasının ardından yeşil beyazlılar zirvenin yeni sahibi oldular.


İzzettin Stadı'nda oynanan maçta Subaşıspor ilk yarıyı Muzaffer'in attığı gollerle 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıda ise konuk takımda sahneye kaptan Feyyaz çıktı. Kaptan, savunma oyuncusu olmasına rağmen attığı 5 golle takımının sahadan 7-0 galip ayrılmasını sağladı. Ali Gürdal'ın çalıştırdığı Subaşıspor üst üste dördüncü galibiyetini alırken yenilmezlik serisini 11 maça çıkardı. Çatalca ekibi tek yenilgisini ligin ilk haftasında Ovayenicespor karşısında almıştı.


Subaşıspor Kulüp Başkanı Kadir Yıldırım takımını galibiyetten dolayı tebrik ederken "Her maça büyük ciddiyetle hazırlanıyoruz. Puan tablosundaki durumu ne olursa olsun her rakibimize büyük saygı gösteriyor ve ona göre oynuyoruz. Bu da beraberinde başarıyı getiriyor. Bu hafta liderliğe yükseldik. Lig sonuna kadar yerimizi muhafaza etmek istiyoruz" dedi.


Editör: Efkan Bucak


 


Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.