Cuma, Nisan 27, 2018

Silivri Mimarsinan paşa paşa kazandı

İstanbul 2. Amatör Küme 3. Grupta mücadele eden iki Silivri takımının karşılaşmasında Silivri Mimarsinanspor, Alipaşaspor'u2-0 mağlup etti.


Silivri Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası güzel ve kaliteli bir mücadeleye sahne olan maçta Alipaşaspor karşısında kazanan Silivri Mimarsinan takımı oldu. Maça her iki takım da kazanma adına ellerinden ne geliyorsa yaparak başladı. Orta alanda topun hâkimiyetini ele geçirmek için mükemmele yakın bir mücadele sahnelendi.


Müsabakanın 14. dakikasında Alipaşaspor son çizgisinden yapılan ortayı iyi takip eden Kemal oldukça zor bir pozisyonda kafa ile topu ağlara yolladı ve skoru Mimarsinan lehine 1-0 yaptı. Müsabakanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıya orta alanda topa daha çok sahip olan turuncu beyazlı Mimarsinan takımı daha istekli başladı. Maçın 78.dakikasında Furkan güzel bir gole imza attı ve skor 2-0 oldu. Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol olmadı ve maç Silivri Mimarsinan takımının üstünlüğü ile 2-0 tamamlandı.


Stat: Silivri
Alipaşaspor: Kıvanç 7, Ferhat 7, Özgür 7, Serkan 7, Niyazi 7, Onur 7, İlkay 7, Ergin 7, Mesut 7, Özgün 7, Hakan 7
Silivri Mimarsinan: Adem 8, Abdülrezzak 8, Batuhan 8, Fatih 8, Mehmet 8, Mustafa 8, Halil 8, Cahit 8, Kemal 8, Ersin 8, İsmail 8
Goller: 14 Kemal, 78’ Furkan (Mimarsinan)


Haber: Engin Akın


 


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.