Cuma, Nisan 20, 2018

Rakibi kötülemek için yalan video çekmişler!

BAL baraj maçı sonrası yöneticilerden dayak yediklerini öne süren Kars 36 Spor Kulübü futbolcularından yeni bir iddia geldi. Futbolcular, başkanın emriyle sezon içinde elektriklerinin kesildiği ve deplasmanda saldırıya uğradıkları yönünde kamuoyunu yanıltıcı videolar çektiklerini açıkladılar.


Futbolcular yaptıkları yazılı açıklamada, sezon içinde Türkiye Kupası’nda kendilerine vaat edilen 25 bin TL’lik primlerin sadece 6 bin TL’sini aldıklarını ancak buna rağmen seslerini çıkarmadıklarını, buna karşın Başkan Muharrem Yıldız’ın kamuoyunu yanıltarak aldığı 250 bin TL destek parasını kendi hesabına kullandığını iddia ettiler.


Açıklamada şu iddialar dile getirildi:


 


“Başkan Muharrem Yıldız türlü türlü oyunlarla sosyal medya aracılığıyla tüm Kars halkını ve siyasileri kandırmayı başarmıştır. Açıklık getirmek gerekirse yaşadığımız iddia edilen elektrik kesintisi  videosu başta takım kaptanımız Aykut Demirdelen olmak üzere futbolculara zorla çektirilmiştir. Bunun sonucunda amacına ulaşarak Sayın Bakanımızdan 250 bin TL destek almış ve sadece kendi yararına kullanmıştır.


BİR ŞEYİ OLMAYAN FUTBOLCULARA SARGI BEZİ
* Serhat Ardahan maçı sonrası taraftarlar tarafından taşlandığımız doğrudur. Fakat, sosyal medya aracılığıyla paylaşılan video gerçeği yansımamakla beraber yine başkan Muharrrem Yıldız  tarafından kulüpte yaşı küçük olan arkadaşlarımızın bir şeyleri olmadığı halde kafalarını, boyunlarını, kollarını sardırtarak video çekip bu yalan haberle Serhat Ardahan Kulübü’nü kötülemiştir.



HELALLİK ALMADIK ÇÜNKÜ…
* Play out maçını kaybetmemiz üzerine Muharrem Yıldız ve yanındakilerle birlikte oda oda dolaşarak elindeki sopa ile bizleri darp etmiştir. Tesiste bizi alıkoymuştur. Darp izlerine dair elimizde fotoğraflar mevcuttur. Can güvenliğimiz olmaması sebebiyle (başkanın videosunda) bahsi geçen helallik almadan, polis kontrolünde Kars’tan ayrılmamızın sebebi budur. Eğer o gece bir arkadaşımız gizlice polisi aramasaydı belki de bir arkadaşımız ölmüş, birkaç kişi de ciddi şekilde yaralanmış olacaktı. “


Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız ise sporcuları dövmediklerini, bilakis sporcular arasında çıkan kavgayı da önlediklerini söyledi.



BAŞKANDAN İDDİALARA YANIT


Yıldız “Sporcular soyunma odasından çıkmış. Kulüpte oyuna girmeyen arkadaşlarıyla, oyun esnasında iyi oynayan arkadaşlarıyla, ‘kötü oynadın, iyi oynadın. Maç mı sattınız, maç mı verdiniz’ tartışmasıyla küçük arbedeler yaşanmıştır. Daha sonra zaten polis eşliğinde kulüpten ayrılmışlardır” dedi.


Başkan Yıldız, sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarla ilgili olarak “Koydukları fotoğrafı ben gördüm. Belki de bizim sporculara ait bir fotoğraf değil. Çünkü sporcu fotoğraf koyarken yüzünü de koymalı. Hangi sporcu iddia ediyorsa kendi yüz resmi ile birlikte iddia etmeli. Bence doğru haber değil. Belki de yine bizimle alakalı, kulübün düşmesiyle sevinenlerin hasım ve düşman tutum içerisinde olanların bir haberidir. Sporcunun eğer öyle bir iddiası varsa yüz resmini koyarak iddia etmeli. Bence bizim sporcularımızla alakalı bir resim de değil. Farklı zamanlarda çekilmiş bir resim de olabilir” diye konuştu.


Yıldız, kamuoyunu yanıltıcı videolarla ilgili iddiaları da kesin bir dille yalanladı.


Editör: Can Mutlu


 

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...