Pazartesi, Nisan 30, 2018

Mağlubiyet Facebook hesabı kapattırdı

Üçüncü Lig’e yükselme maçlarında önce Serik Belediyespor’a ardından Nevşehir Gençlik’e yenilerek 25 yıl aradan sonra profesyonel lige çıkma şansını kaybeden Ödemişspor’da gergin günler yaşanıyor.


Serik’e 5-0 mağlup olan, Nevşehir maçında ise bir ara 2-1 öne geçmesine rağmen rakibine uzatmalarda teslim olan İzmir ekibinde karşılaşma sonrası taraftarların yönetime büyük tepkisi vardı. Özellikle Facebook’ta eleştiri boyutunu aşan ve hakarete varan ifadeler kullanılması nedeniyle kulüp Facebook hesabını askıya aldı. Yönetimin, camianın daha fazla bölünmemesi adına böyle bir karar aldığı öğrenildi. Twitter ve Instagram hesapları ise yayına devam ediyor.


Ödemişspor, daha önce 3. Lig’de Tarişspor olarak mücadele etmiş, daha sonra Çamdibi Gençlerbirliği ve Karşıyaka Gençlerbirliği isimlerini alan kulüp 2015-2016 sezonunda Ödemişspor ismini aldı.
3. Lig’de 1990-95 yılları arasında 5 sezon oynayan Ödemişspor ise daha sonra ismini Ödemiş Belediyespor yaptı. Bu kulübün şimdiki ismi ise Çamdibi Gençlerbirliği.


Muhabir: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...