Perşembe, Nisan 26, 2018

'Bizi izlemeye devam edin'

Silivri’de sportif tarihinde bir ilke imza atan isimler arasında olan Alibeyspor Kadın Futbol Takımı Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Semih Yasav yaptığı açıklama ile emeği geçen herkese teşekkür etti.


Grubunda oynadığı tüm müsabakaları yenilgi almaksızın kazanan Alibeyspor Kadın Futbol takımı Eskişehir’de oynadığı Play-Out maçını penaltı atışlarının ardından kaybetmesi üzüntüye sebep olmuştu. Bütün bir sezonun değerlendirmesini kısaca özetleyen Alibeyspor Kadın Futbol Takımı Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Semih Yasav yaptığı açıklamasında şunları söyledi:


'Penaltılarla elendik'
“Biz Alibeyspor ailesi olarak ilçemizde bir ilke daha imza attık. Tarihinde ilk kez bir kadın futbol takımının 2. Lige yükselme maçları oynaması tarif edilemez. Grubumuzda zorlu rakiplerimizi bir bir geçip ismimizi eleme maçlarına yazdırdık. Burada mükemmel bir performansla oyunumuzu oynadık. Normal süresi boyunca iyi mücadele verdik. Penaltı atışları tamamen şans işidir ve elendik.


'Misyonumuzu yerine getirdik'
Bizim için yani Alibeyspor ailesi için profesyonel ligde bir takıma önderlik edip desteklemek büyük bir başarıdır. Bizler tamamen amatör bir ruh içinde emeğimizi harmanlamaktayız. Tek derdimiz ilçemizin gençliğinin sportif yaşantılarına katkı sunmaktır. Bunu da başardığımıza inanıyorum. Güzel bir atmosfer içinde ilçemizin kızları ile 2. Lig’e yükselme maçımızı oynadık.


'Mükemmel üstü bir ekip olduk'
Buralara gelmemiz için katkı sunan başta Belediye Başkanımız Sayın Özcan Işıklar’a, ana sponsorumuz Bayburtlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Bayburtlu’ya sonsuz teşekkür ederiz. Bize inanan ve aldığımız her kararda yanımızda olan ve destekleyen Kulüp Başkanımız Ali Tonta’ya ve İkinci Başkanımız Çetin Ceylan’a da teşekkürü bir borç bilirim. Hocalarımız Nursal Bilir ve Cemil Memiş bu iki isim de takım içinde mücadele eden oyuncular gibi kardeşimdir. Mükemmel üstü bir ekip olduk ve zoru başararak Silivri’mizin ismini en iyi şekilde temsil ettik. Bu onur ve gurur bize sonsuza kadar yeter de artar bile. Biz çok ama çok büyük ve güçlü bir aileyiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Yeni sezonda bizi izlemeye devam etmenizi sözlerime eklemek isterim.”


Haber: Engin Akın

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.