Cuma, Nisan 20, 2018

İstanbul Bulancakspor'da beklenmedik ayrılık

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Süper Amatör Lig’in yeni ekiplerinden İstanbul Bulancakspor’la el sıkışan antrenör Özcan Maden, Bağcılar ekibiyle anlaşamadığını ve yollarını ayırdıklarını açıkladı.


Maden yaptığı açıklamada “2018-19 sezonu için anlaşmaya vardığı İstanbul Bulancakspor Kulübü ile karşılıklı anlayarak, iyi niyet çerçevesinde yollarımızı sezon başlamadan ayırmış bulunuyoruz. Başta Kulüp Başkanı Eyüp Akyürek, Onursal Başkan Turgut Kaçar, birlikte çalışmak üzere anlaştığı teknik direktörümüz Levent Erdoğdu ve kaleci antrenörümüz Birol Tekbaş’a, bana göstermiş oldukları ilgi alaka ve anlayıştan dolayı teşekkür ederim. Bulancakspor’a da yeni sezonda Süper Amatör’de başarılar temenni ediyorum. Bu vesile ile 2018-19 sezonu için şahsıma gelecek tekliflere açık olduğumu bildiririm (İrtibat telefonu: 05417856362)” ifadelerini kullandı.


Özcan Maden daha önce Sümerspor ve Rumeli İdman Yurdu’nda da görev yaptı.


Muhabir: Efkan Bucak


Not: Özcan Sümer hakkında 'İstanbul Bulancakspor’u tarihinde ilk kez Süper Amatör Lig’e çıkaran teknik ekipte yer alan' ifadeleri sehven yazılmış olup, düzeltilmiştir.  

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...