Pazartesi, Nisan 23, 2018

İki önemli yetenek teklifleri değerlendiriyor

UEFA A Lisanslı Antrenör ve Menajer Bertrand Joseph Ndong, birçok Afrikalı yeteneğin Türkiye’de oynamak istediğini, dileyen kulüplere Afrikalı konusunda yardımcı olabileceğini söyledi. Kadınlar 1. Ligi’nin iki önemli yeteneği de bu aralar teklifleri değerlendiriyor.


SIBM Ltd Şirketi ve Antrenman Merkezi vasıtasıyla, 90 ülkeyle iş yaptığını ve 20 yıllık tecrübeye sahip olduğunu dile getiren Bertrand Ndong, “Oyuncu portföyümüzdeki isimler bu işi profesyonelce yapan, iyi hazırlanmış isimler. Her gibi yılda en az 20 maç yaptılar ve iyi seviyedeler. Transfer mevsiminde siz de takımınıza Afrikalı oyuncu dahil etmek, kampta denemek isterseniz bize ulaşmanız yeterlidir. soccerinter2010@yahoo.fr adresinden yazabilir veya 05448109213 numaradan Whatsapp bana ulaşabilirsiniz” dedi.


Ndong’un bu sezon Türkiye’ye getirdiği isimlerden en dikkat çekeni, Kadınlar 1. Lig şampiyonu Ataşehir Belediyespor’un Kamerunlu golcüsü Akaba Edoa Henriete Michele. 24 yaşındaki oyuncu Kamerun Milli Takımı formasını da giydi. Henriete bu kulüpte 40 maçta 18 gol, 19 asistle oynadı.
2016-17 sezonunda Konak Belediyespor’da şampiyonluk yaşayan Sunday Upkong Esther de Ndong’un menajerliğini yaptığı isimlerden.... 24 yaşındaki Nijeryalı oyuncu 32 maçta 28 gol, 14 asistle oynadı.


 


Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.