Perşembe, Nisan 26, 2018

Gümüşyaka evinde bir başka güzel

İstanbul 2. Amatör Lig 1. Grup'ta zirve yarışında olan Gümüşyakaspor evinde bir başka yarışçı takım olan Haraççıspor ile yaptığı mücadeleyi 4-1 kazanarak önemli bir üç puanı hanesine yazdırmasını bildi.


Mavi Beyazlı ekip böylece evinde üst üste beşinci galibiyetini aldı.


Silivri Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası harika bir çekişmeye sahne olan maçta son gülen ev sahibi takım Gümüşyaka oldu. Maça her iki takım da kontrollü bir oyun anlayışı ile başladı. Orta alanda topa sahip olmak isteyen ekiplerin mücadele dozu yüksekti. Kendi evinde oynayan Gümüşyaka takımı kontra ataklarla rakibi üstünde hâkimiyet kurma niyetindeydi. Müsabakanın 19.dakikasında Emre, Haraççı defansının büyük hatasını affetmedi ve attığı golle durumu Gümüşyaka lehine 1-0 yaptı. oldukça tempolu geçen maçın ilk yarısı atılan bu tek golle tamamlandı.


İki ekip de 10 kişi bitirdi
İkinci yarıya her iki takım da hücum oynayarak başladı. Hücumu düşünen takımlar defanslarında açıklar vermeye de başladıysa da kalecileri geçmekte zorlandılar. Maçın 72. dakikasında Gümüşyaka takım kaptanı Şevki ceza alanına girer girmez sert bur şutla durumu Gümüşyaka lehine 2-0 yaptı. 84. dakikada Ahmet durumu 3-0’a taşıdı. 88. dakikada Haraççılı oyuncu Refik durumu 3-1 yaptı. Müsabakanın 90. dakikasında Şevki penaltı atışından maçın skorunu tayin eden golünü attı 4-1.


Müsabakanın 64. dakikasında Gümüşyakalı oyuncu Muhammed kırmızı kartla oyun dışı kalırken, 90. dakikada Haraççılı oyuncu Salih de kırmızı kartla oyun dışı kaldı.



Stat: Silivri
Gümüşyakaspor: Burak 8, Muhammed 8, Erdi 8, Savaş 8, Özgür 8, Ahmet 8, Ulaş 8, Emre 8, Şevki 8, Emre 8
Haraççıspor: Okan 7, Resul 7, Selahattin 7, Salih 7, Müslüm 7, Refik 7, Oktay 7, Ömer 7, Erdi 7, Erdem 7
Skor: 4-1
Goller: 19’ Emre, 72 ve 90’ Şevki, 84’ Ahmet (Gümüşyaka), 88’ Refik (Haraççı)
Kırmızı kartlar: 64’ Muhammed (Gümüşyaka), 90’ Salih (Haraççı)


Haber: Engin Akın


 


Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.