Cumartesi, Nisan 21, 2018

Gümüşyaka 10 kişiyle güldü

Bir üst lige çıkma hedefinde olan Gümüşyaka ile 1 puan gerisinde bulunan Haraççıspor üst sıraları ilgilendiren müsabakada karşı karşıya geldiler.

Karşılaşmanın ilk yarısında Gümüşyakaspor, rakibin kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti ve devre de bu skorla sona erdi.

İkinci yarının hemen başında Şevki ile skoru 2-0 yapan ev sahibi ekip tam rahatladı derken sahada 10 kişi kaldı.

Sahada eksik kalan Gümüşyaka bu dakikadan sonra kontra ataklarla gol ararken Haraççıspor'da farkı indirmek için rakibine yüklenmeye başladı. Ev sahibi ekip kontra ataklar ile rakibi karşısında tehlike yarattığı pozisyonların birinde, Ahmet takımını 3-0 öne geçirdi. Bu gole Haraççıspor ise hemen cevap verdi ve skor 3-1'e geldi.

Karşılaşmanın son bölümlerinde ev sahibi ekip Gümüşyaka'dan Ulaş'ın ceza sahası içinde düşürülmesi ile ev sahibi ekip penaltı kazandı. Aynı zamanda penaltıya sebebiyet veren oyuncu da kırmızı kartla oyundan ihraç olurken, topun başına geçen Şevki kendisi adına 2. takımı adına 4.Golü kaydetti ve mücadelede skor 4-1 oldu.

Bu golden sonra mücadelede başka gol olmayınca, ev sahibi ekip sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu ve puanını 26 ya yükseltti. Haraççıspor ise 22 puanda kaldı.


HABER:MELİH ÖZTÜRK


 


Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...