Perşembe, Nisan 26, 2018

Fındıklıspor engelleri bir bir aşıyor

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta Maltepe Fındıklıspor sahasında Kavakpınarspor'u 2-1 yenerek üst üste altıncı galibiyetini aldı.


İlk yarıda baskılı bir futbol sergileyen Fındıklıspor dört net fırsattan faydalanamazken rakibinin pozisyon bulmasına fırsat vermedi. İkinci yarıya ise konuk takım Kavakpınarspor daha iyi başladı. Nitekim 55. dakikada sağ kanattan kullanılan taç atışı sonrası dönüp ceza sahası dışından çok güzel bir şut çeken Burak Toprak, Pendik temsilcisini 10 öne geçirdi.


Maça dahil olmak isteyen Fındıklıspor top çevirerek set hücumları ilerakip yarı sahaya yerleşmeye ve tehlikeler yaratmaya çalıştı. Taraftarının da desteğini arkasına alan kırmızı mavili ekip 76'da köşe vuruşu sonrası Murat Aliçay'ın kafa vuruşu ile eşitliği sağladı: 1-1


Kavakpınar 10 kişi 
Golden sonraki bölümde Kavakpınarspor'dan Semih Yalçın hakemin faul düdüğünden sonra topa vurduğu için ikinci sarı kartını ardından kırmızı kartı görüp oyundan atıldı. 10 kişi kalan Kavakpınarspor dirense de 90'da gelen Fındıklı golüne engel olamadı: Bu dakikada Ceyhun'un ara pasında Yunus Emre topla buluştu. Yunus Emre kaptan Adem'e verdi, Adem Murat Aliçay'ın önüne bıraktı, bu oyuncu da sert ve düzgün bir vuruşla kendisinin ve takımının ikinci golünü attı: 2-1. Maç da bu skorla bitti.


Puanını 18'e çıkaran lig beşincisi Fındıklıspor, aynı puana sahip dördüncü Kavakpınarspor'u yakaladı. Grupta ikincinin 22 puanı bulunuyor.


Editör: Efkan Bucak


 


Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...