Pazar, Nisan 22, 2018

Etap Stadı'nda yönetici sahaya kesici aletle daldı

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup’ta Esentepe Şahinspor ve Sarıyer Yenimahallespor arasında oynanan maçta konuk ekipten bir yönetici elinde kesici aletle sahaya daldı.


Halkalı Etap Stadı’nda oynanan maç ev sahibi ekibin 3-1 üstünlüğüyle devam ederken 85. dakikada Sarıyer ekibi durumu 3-2 yaptı. Bu gol sonrası Yenimahallespor forveti ve Şahinspor kalecisi arasındaki diyalog sonrası saha karıştı. Bu sırada, Yenimahallespor’da kulübede takımı yöneten ve yönetici olduğu öğrenilen Ç.Ç. kesici aletle sahaya girip ev sahibi oyunculara saldırmaya çalıştı. Polis söz konusu kişiyi göz altına alırken olay adli makamlara intikal etti.


İki ekibin yöneticileri olay nedeniyle karakola giderken Sarıyer Yenimahalle SK Başkanı Ahmet Emre Yaldız burada olayın tüm sorumluluğunun kulüplerinde olduğunu ve TFF’nin vereceği her türlü karara saygı duyacaklarını belirten bir dilekçe yazdı. 


Hakem ise karşılaşmayı devam ettirirken Yenimahallespor bir gol daha buldu ve maç 3-3 bitti.


Muhabir: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...