Pazartesi, Nisan 30, 2018

Bu turnuva başka turnuva!

HITSPORDER tarafından 31 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında Kızılcahamam’da ‘Geriden Kur Futbol Turnuvası’ düzenlenecek. Turnuva, kurallarıyla dikkat çekiyor.


Turnuvada aut ve kaleci degajlarında top direkt vuruşla orta sahayı geçemeyecek. Topun orta sahayı geçmesi için en az 1 kişiye değmesi gerekecek. Bu sayede oyuncuların topa daha fazle temas etmesi, özgüvenlerini yükseltip top istemekten kormaması, takım halinde bilinçli bir şekilde oyun kurup bilinçli bir şekilde atak sonlandırması, ön tarafta baskı alışkanlığı kazandırılması, topa sahip olan takımda cesaretle baskı kırmaya çaba sarf etmesi hedefleniyor.


U11 ve U12 yaş kategorilerinde düzenlenecek turnuvaya şimdiye kadar kayıt yaptıran ekipler şunlar: Galatasaray, Fenerbahçe, Balıkesir Baltok, Erokspor, Gölcükspor, Fethiyespor, İzmit Kullarspor, Beşyüzevlerspor, Güngören Atletik SK, Ankara Çayyoluspor, Ankara Yaşamkentliler SK, Erzurum Yolspor, Halkalı Taştepespor, Edirne Şükrüpaşaspor, İstanbul Jenerikspor, Kıbrıs Doğan Türk Birliği, Bişkek Akıltayspor (Kırgızistan), Yeni Sahilspor (Azerbaycan), Beylikdüzüspor, İstanbul Kayaşehirspor, Örnek Gençlikspor


 


Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...