Cuma, Nisan 27, 2018

Amatörleri rahatlatan stat müjdesi

Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Ankara 19 Mayıs Stadı inşaatı nedeniyle amatör futbol takımları ve amatör branşlarda saha sorunu yaşanacağı iddialarına ilişkin olarak, "Ankara amatörü saha sıkıntısı çekmeyecek" açıklamasını yaptı.


İl müdürlüğünden yapılan açıklamada, salon ve saha konularında hiçbir sıkıntının yaşanmayacağı, amatör futbol ve branş kulüplerinin yanlış yönlendirildiği savunuldu.


"Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nun Türk sporuna 82 yıllık hizmet serüveni, Spor Toto Süper Lig'de oynanacak Gençlerbirliği-Bursaspor maçıyla son bulacaktır" denilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Kompleksimizin önemli unsurlarından 19 Mayıs dış sahalar ve amatör spor kulüplerimizin durumu için ilgililerle sürekli irtibatta kalınmıştır. Bu kapsamda özellikle 19 Mayıs Stadyumu altında konuşlanmış 45 amatör futbol takımımız ve yaklaşık 12 bin amatör futbolcunun kulüpleri için Milli Emlak tarafından Anıttepe'de tahsisi tarafımıza yapılan bir bina tadilatı tamamlanarak hazırlanmıştır. Ayrıca dış sahalarımızdaki müsabaka ve antrenman trafiğinin sorunsuz bir şekilde taşınabilmesi için Gazi Mahallesi ve Mamak sınırları içindeki çalışmalar tamamlanmış 6 sentetik sahanın yapımı ihale aşamasındadır."

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...