Cuma, Mart 30, 2018

Varol Pekin ebediyete uğurlandı

Önceki gün, tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yuman, Yedikulespor’un yetiştirdiği önemli spor adamlarından Varol Pekin dün toprağa verildi.


Yedikulespor’da yetişen ve daha sonra Turuncu beyazlı kulübün başarısı için senelerce bu kulüpte futbolculuk ve teknik direktörlük görevini sürdüren 59 yaşındaki Pekin uzun süredir tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Varol Pekin’in ölümü spor kamuoyunda büyük üzüntü yarattı.


Pekin'in cenazesi öğle namazını müteakip Yedikule İmrahor Uşşaki Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Yedikule Mezarlığı'nda toprağa verildi. Pekin’in cenazesine başta ailesi olmak üzere Yedikulesporlu eski ve yeni yöneticiler, eski futbolcular, amatör spor kulüp başkanları ve yöneticileri ile çok sayıda seveni katıldı.


Yedikulespor Asbaşkanı Ozan Derya Varol Pekin'in vefatından dolayı üzüntülerini dile getirerek ''Çok yoğun duygular içindeyim. Varol hoca Türk futboluna iyi hizmet veren bir teknik direktördü. Adam gibi adamdı. Düzgün, dürüst, sağlam karakterli bir abimizi kaybettik. Dünya tatlısı bir insandı. Onunla geçirdiğimiz süre bize çok kısa geldi. Mekanı cennet olsun" dedi.


Haber: Erol Eftekin

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...