Pazartesi, Mart 26, 2018

Sultangazispor'un tadı yok

Bölgesel Amatör Lig 12. Grup'ta sahasında Çanakkale temsilcisi Bigaspor’u ağırlayan Sultangazispor rakibi karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı ve 1 puana razı oldu.


Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip Sultangazispor mücadelenin 8. Dakikasında Soji Moses Akıngboye’nin kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Golden sonra ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip karşılaşmanın 13. Dakikasında Ercan’ın 25 metreden attığı şık golle skoru 2-0’a taşıdı.


İlk yarıda başka gol olmayınca soyunma odasına Sultangazispor’un 2-0’lık üstünlüğü ile gidildi.


Karşılaşmanın 65. Dakikasında ceza sahası içerisinde Abdulsamet’e çarpan top sonrası hakem elle müdahale ettiği gerekçesi ile penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanmak için topun başına geçen Cenk Kasımoğlu skoru 2-1 yaptı ve farkı bire indirdi.


Mücadelenin ilerleyen dakikalarında beraberlik golü için yüklenen konuk ekip Bigaspor 73. Dakikada Burhan’ın kaydettiği gol ile durumu 2-2 yaptı ve mücadeleye dengeyi getirdi. Karşılaşmanın geri kalan bölümünde başka gol sesi çıkmadı ve mücadele 2-2 berabere sonuçlandı.


Sultangazispor böylece Gaziosmanpaşaspor'un 2 puan gerisine düştü. Tek maçı kalan ve son haftayı 'bay' geçecek olan kırmızı lacivertliler haftaya Uzunköprüspor'u deplasmanda yenip Gaziosmanpaşa'nın iki karşılaşmasını da kaybetmesini bekleyecek. Aksi takdirde Sultangazispor ligde kalmak için baraj maçı yapacak.


Kaynak:Zekeriya Yılmaz - www.ivedihaber.com

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...