Perşembe, Mart 29, 2018

Klasman A Grubu adeta yangın yeri!

Bölgesel Amatör Lige yükselmek için iddialarını sürdüren 4 takım kıyasıya mücadele ederken, ihtimalleri sizler için değerlendirdik.



Son iki maçını da takipçileri ile oynayacak 1877 Alemdağspor namağlup lider ve büyük avantaj sağladı. Şöyle ki; bu hafta iddiasını sürdüren Leventspor ile oynayacak Mavi-Beyazlılar son hafta Beşyüzevlerspor ile karşılaşacak. Bu hafta mağlup olması durumunda bile liderliğini sürdürecek olan 1877 Alemdağspor son haftada Levent-Büyükçekmece Belediyespor maçının skoruna göre 1 puana bile Bölgesel Amatör Lig’e çıkabilir.



Haftayı BAY geçecek olan Büyükçekmece Belediyespor ise rakiplerinin puan kaybını bekleyecek. Bölgesel Amatör Lig için çıkacak takım sayısı belirsizliğini korurken, rakipleri kazansa bile 3.sırada kendine yer bulacak Mavi-Kırmızılılar son maçta Leventspor’u yenerek Beşyüzevler-1877 Alemdağspor maçının skorunu bekleyecek.


Son iki haftada iddiasını sürdüren bir başka ekipte Beşyüzevlerspor. 13 puanda bulunan Beşyüzevlerspor haftaya Araphan önünde kazanırsa puanını 16 yapacak ve son hafta 1877 Alemdağspor ile karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşma sonunda iki takımdan biri belki de ikisi de Bölgesel Amatör Lig’e yükselecek. Beşyüzevlerspor’un Büyükçekmece Belediyespor’a karşı ikili averajda üstünlüğü bulunuyor. 


Bölgesel Amatör Lig iddiasını son haftaya kadar sürdürmek isteyen başka bir ekipte Leventspor. Beşiktaş temsilcisi iddiasını sürdürmek için mutlak kazanmak zorunda. Puan kaybında ise son hafta Büyükçekmece Belediyespor’u yenerek 3'üncü sıraya yükselebilir. Eğer Beşyüzevlerspor iki haftada sadece 1 puan çıkarır, Leventspor'da bu hafta kaybeder, son hafta Büyükçekmeceyi yenerse Beşyüzevler ile 2.'lik mücadelesi için 1 maç daha yapacak. 


MUHABİR:ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.