Pazartesi, Mart 26, 2018

Kavakpınarspor zirve takibinde

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta Kavakpınarspor deplasmanda Küçüksu Yenimahalle Spor Kulübü'nü 2-0 yenerek üst üste üçüncü galibiyetini aldı ve iddiasını sürdürdü.


Kavakpınarspor maça Alperen Barutçu, Ercan Karayay, Can Akkaş, Koray Çakır, Mehmetcan Gürçay, Ferdi Öter, Osman Karavaizoğlu, Fatih Öztürk, Semih Yalçın, Melih Polat, Selahattin Ilgaz 11'iyle başladı. İlk dakikalardan itibaren etkili olan Pendik temsilcisi, 14. dakikada Koray Çakır'ın defansın arkasına attığı topa hareketlenen Semih Yalçın'ın sert ve düzgün vuruşuyla 1-0 öne geçti.


Daha sonra dengelenen oyun karşılıklı ataklarla devam ederken Kavakpınarspor ikinci devre Osman Karavaizoğluile farkı ikiye çıkardı. Mücadele de 2-0 sona erdi.


Puanını 14 yapan Kavakpınarspor, lider Batı Ataşehirspor'un 2 puan gerisinde dördüncü sırada yer alıyor. 9 puanda kalan Küçüksu Yenimahalle SK ise beşinci basamakta.


 

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...