Pazar, Mart 25, 2018

Halkalı Taştepespor şampiyonluk kupasını kaldırdı

İstanbul U-15 A Ligi 8. Grup’u namağlup şampiyon tamamlayan Halkalı Taştepespor takımı şampiyonluk kupasını aldı.


8.Grup’ta haftalar önce şampiyonluğunu ilan eden Halkalı Taştepespor ligin son haftasında Küçükçekmece Metin Oktay Stadı’nda İstanbul Trabzonspor’u ağırladı. Maç öncesi İstanbul Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Yöneticisi Salih Yetik tarafından şampiyonluk kupası kırmızı lacivertlilere verildi.


Beş yıldır şampiyon
Birol Özyılmaz yönetiminde oynadığı 14 maçın hepsini kazanan Küçükçekmece temsilcisi rakip ağlara toplam 83 gol atarken kalesinde toplam 9 gol gördü, Taştepespor böylece en yakın takipçisi İstanbul Demirspor’a 15 puan fark atarak 43 puanla namağlup şampiyon oldu. Bu yaş grubu ile son 5 yıldır şampiyonluk yaşayan Küçükçekmece temsilcisi geçtiğimiz yıl Türkiye beşincisi olmuştu.


Meriçli: Disiplinli bir şekilde çalıştık
Şampiyon Halkalı Taştepespor Kulüp Başkanı İsmail Meriçli, “Öncelikle bizlere bu mutluluğu yaşatan futbolcu kardeşlerimi ve hocamız Birol Özyılmaz’ı tebrik ediyor ve onların alınlarından öpüyorum. Sezon başından bu yana ciddi disiplinli bir şekilde çalıştık. Bu çalışmamızın sonucu rakiplerimize hiç puan vermeden grubumuzda en yakın rakibimize 15 puan fark atarak namağlup şampiyon oldu. Son beş yıldır bu yaş grubumuzda aynı mutluluğu yaşıyoruz ve Küçükçekmece ilçemizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil ediyoruz. Geçtiğimiz yıl Türkiye beşincisi olmuştuk. Bu yıl da Türkiye Şampiyonası maçları oynayarak hem ilçemizi hem de İstanbul ilini en iyi şekilde temsil edip gitmemiz gereken yere ilerlemek istiyoruz” ifadelerini kulladı.


Haber: Yılmaz Aktepe


 


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...