Cuma, Mart 30, 2018

Gümüşyakaspor'a hemşeri desteği

TFF İstanbul 2. Amatör Küme 1. Grup'ta zirve yarışında olan Gümüşyakaspor’un hafta sonu oynadığı Çakılköyspor maçını takip edenler arasında Alibeyspor ve Kavaklıspor yöneticileri de vardı.


Grubun iki yenilgisiz takımı olan Gümüşyakaspor ve Çakılköyspor maçını takip eden Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta yönetim kurulu üyeleri Semih Yasav ve Remzi Ercan, Kavaklıspor Kulüp Başkanı Celil Kares ve yönetim kurulu üyesi Yavuz Alçi oynanan oyunu beğendiklerini beyan ettiler. Baştan sona mükemmel bir futbol ziyafeti şeklinde geçen maçı kazanan ise ev sahibi takım Gümüşyakaspor oldu. Oldukça soğuk bir havada oynanan maçta tribünler de doluydu.


Silivri Kulüpler Birliği Başkanı ve İASKF As Başkanı Ali Tonta yaptığı kısa açıklamasında; “Güzel bir oyun vardı sahada ve bu soğuğa rağmen kimse bir an olsun stadı terk etmeden maçı takip etti. Her iki takım da mükemmel mücadele etti. Maçı Çakıl’da kazanabilirdi ama golü bulan Gümüşyaka oldu. Centilmence geçen maçı biri kazanacaktı bu da bir Silivri takımı olması bizleri mutlu etmiştir. İyi bir takım kuran Çakılköysporlu yöneticileri ve sahada centilmence mücadelesini veren oyuncuları kutlarım. Gümüşyakaspor Kulüp Başkanı Nuri Acundeğer’i ve oyuncuları da sahadan aldıkları 3 puan için de kutlarım. Güzel bir mücadeleydi” dedi.


Haber: Engin Akın

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.