Cuma, Mart 30, 2018

Esenler kulüpleri Hami Mandıralı'yı ağırladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Esenler Amatör Spor Kulüpler Birliği ortalığı ile ilçedeki spor kulüplerinin katılım ile gerçekleştirilen ‘Erdoğan Arıkan’la spor söyleşilerinin bu ayki konuğu Hami Mandıralı oldu.


İ.B.B Esenler Stadyumu konferans salonunda gerçekleştirilen organizasyona ilçede bulunan spor kulplerinin yönetici, antrenör ve futbolcularının yanı sıra Türkiye Masterler Süper Ligi Başkanı Erkan Soyyiğit, Esenler Trabzonlular Masterler Başkanı Serdar Balekoğlu, Tüfad İstanbul eski Başkanı Rıza Çavuşoğlu da katılım sağladı.


Esenler Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ayhan Çınar yaptığı açıklamada “İlçemizde futbol oynayan çocuklarımızın gelişiminde pozitif etkisi olan bu tür organizasyonlarda bizlerden desteklerini esirgemeyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mevlüt Uysal ve Esenler Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tevfik Göksu’ya teşekkür Ederim. Ayrıca Esenler Amatör Spor Kulüpler Birliği yönetim kurulu tüm başkanlarımıza, çocuklarımıza sahip çıkarak organizasyona katılım sağladıkları için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.


 


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...