Pazartesi, Mart 26, 2018

Doğa Hospital Yeşilkent liderliği perçinledi

2. Amatör 3. grupta Silivri ilçesi temsilcisi Alipaşa, Silivri Müjdat Gürsu Stadı'nda Avcılar ilçesi temcilcisi grup lideri Doğa Hospital Yeşilkentspor ile karşılaştı. 


Serin bir havada oynanan maçta ilk gol konuk ekipten geldi. Dakikalar 10'u gösterirken Doğa Hospital'den Mehmet Yalçın takımını 1-0 öne geçirirken Alipaşa bu golden yaklaşık 25 dakika sonra karşılık verdi. Bu dakikadan itibaren karşılıklı ataklar gelişse de karşılaşmada 2. golü ev sahibi ekip 35. dakikada yakaladığı kontra atak fırsatını değerlendirerek skorda dengeyi sağladı ve ilk yarı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.
İkinci yarıda ağırlığını hissettiren bir oyun anlayışı içerisinde hareket eden Doğa Hospital Yeşilkent'te Selçuk Vural, 55'te skoru 2-1'e getiren topu ağlara bıraktı. Bu gol ile birlikte her iki takımda karşılıklı ataklarla rakip kalelerde tehlikeli gelse de oyuncuların son vuruşlarda etkisiz kalmasıyla maçta 3. golü görmeye fırsat vermedi ve ikinci devre de adeta ilk yarının kopyası niteliğinde devam etmiş oldu. Ev sahibi Alipasa 70. dakikada skoru 2-2'ye getirdi. Bu şok golle daha fazla risk alarak ataklarını sıklaştıran konuk ekip 85. dakikada yakaladığı kontra atakta Akın Meral'in asistinde topla buluşan Mehmet Yalçın'ın şutuyla skoru 3-2'ye getirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca lider Doğa Hospital Yeşilkent diğer rakiplerininde berabere kalmasıyla puan farkını 5'e çıkarttı.


MUHABİR: Gökhan İŞBAŞAR

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...