Perşembe, Mart 29, 2018

Çubukluspor'dan Dolayobaspor'a yanıt

15 gün önce oynanan ve devre arasında çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalan olaylı Çubukluspor-Dolayobaspor U-19 baraj maçından sonra bugün açıklamalarda bulunan Dolayobaspor Kulübü'ne,Çubukluspor Kulübü Yönetim Kurulu'ndan karşı açıklama geldi.


Çubukluspor Kulübü yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:


"15 gün önce oynanan ve yarıda kalan maç dolayısıyla kulüp olarak üzgün durumdayız. Keşke herşey futbolun içerisinde kalsaydı ve kaybeden kazananı alkışlasaydı. Maalesef olmadı. İstenmeyen olaylar meydana geldi.


Çubukluspor Kulübü olarak bu maçtan birkaç hafta önce sahamızda grup maçında Dolayobaspor U-19 takımını ağırladık. Karşılaşma hiçbir olay çıkmadan 0-0 sona erdi. Kendi seyircimiz önünde oynadığımız o maçta olay çıkarmadık da, 1-0 önde olduğumuz maçta neden olay çıkartalım, böyle bir mantık olabilir mi?


Yine birkaç hafta önce U-15 takımımız İstanbul Sahilspor takımıyla sahamızda şampiyonluk maçı oynadı. Maçı kaybetmemize rağmen Sahilspor takımını alkışlayarak uğurladık. Buna maçı izleyen herkes şahit. Biz kaybettiğinde rakibini alkışlamasını bilen bir kulübüz.


Bir de Dolayobaspor baraj maçında soyunma odası koridorlarında olay esnasında tribünden atlayan birçok Dolayobaspor seyircisi vardı. Bu seyircilerin orada ne işi vardı? Bunu da merak ediyoruz.


Artık maçla ilgili kararı TFF verecek. Sporla ilgili adli mercilere intikal etmiş bir olayla ilgili daha fazla açıklama yapma ihtiyacı duymuyoruz. Sadece Dolayobaspor Kulübü'ne cevap verme ihtiyacı duyduk. TFF'nin vereceği kararı bekliyoruz.Kimin haklı kimin haksız olduğunu verilecek kararın ardından göreceğiz."


Muhabir: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...