Pazartesi, Mart 26, 2018

Bu gurur İstanbul Atakentspor'un

Küçükçekmece ilçesinin yeni kurulan kulüplerinden İstanbul Atakentspor 2017-2018 futbol sezonunda İstanbul U15 B Ligi 17. Grup’ta şampiyon oldu.


Kırmızı lacivertlilerin son haftadaki rakibi Kadimspor, Halkalı Etap Stadı’ndaki maça çıkmazken, Atakentspor, sezon boyunca çekiştiği Bağcılar Evrenspor’u ikili averajla geçerek mutlu sona ulaştı. İstanbul Saha komiserlerinden Edip Bozan TFF adına şampiyon İstanbul Atakentspor’a kupasını takdim etti.


'Öz kaynaklarımızla mücadele ediyoruz'
İstanbul Atakentspor Kulüp Başkanı Cevdet Şenkardeşler, “Yeni kurulan bir kulübüz. İstanbul Atakentspor olarak altyapıya ağırlık veriyoruz. Kimse ile yarışa girmek veya örnek alma gibi düşüncemiz yok. Deneyimli antrenörlere sahibiz. Hocalarımızın uygulamış olduğu programlar doğrultusunda disiplinli çalışarak önce Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmaya çalışıyoruz. Kendi öz kaynaklarımızla altyapıda İstanbul amatör liglerinde mücadele veriyoruz. İstanbul Atakentspor Kulübü olarak tarihimizde ilk kez şampiyonluk yaşadık, o da U-15/B Gençlerimize nasip oldu. Bizler yaşatmış oldukları şampiyonluk ve mutluluklarından dolayı kardeşlerimizi öpüyorum. Hocalarımıza ve velilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


Haber: Yılmaz Aktepe


 


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...