Cumartesi, Mart 24, 2018

Bayrampaşa Tunaspor bu kez başardı

Türkiye U19 Şampiyonası İstanbul elemelerinde Bayrampaşa Tunaspor, Zara Ekinlispor’u penaltılarla eleyerek şampiyona biletini kaptı.


İBB Esenler Stadı’ndaki maçı Fikret Hakan Abay, Deniz Demirel, Sefa Yasin Emmiş hakem triosu yönetti. 90 dakikalık normal süre ve 30 dakikalık uzatmalarda gol sesi çıkmadı. Penaltılarda Zara Ekinlispor 3 atışı kaçırırken, 4 vuruştan 3’ünü gol yapan Tunaspor zafere ulaşan taraf oldu. Geçen sezon da grubunu lider bitiren ancak elemeleri geçemeyen Bayrampaşa ekibi bu kez bileti kaptı. Zara Ekinlispor’unsa bir şansı daha var. Yeşil beyazlılar ikinci şans karşılaşması oynayacak.


Altuntaş: Gençlerimize destek olacağız
Tunaspor Başkanı Mustafa Altuntaş “2 yıldır üst üste grubu şampiyon tamamlayıp eleme onuyoruz. Bu yıl elemeyi geçmeyi başardık ve Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandık. Bizleri gururlandıran genç kardeşlerimizi, sporcularımızı ve elbette teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Bu tablo Tunaspor’un altyapılarda ne kadar iyi durumda olduğunun bir göstergesidir. Bu takımdaki oyunculardan beşi A takımımızda da görev yapıyor. Gençlerimize sonuna kadar destek olmaya devam edeceğiz” dedi.


Özdemir: Futbolcularımı kutluyorum
Tunaspor U19 Teknik Direktörü Murat Özdemir ise “Tüm futbolcularımı ve özellikle harika kurtarışlara imza atan kalecimiz Melih Akın’ı gösterdikleri özveri nedeniyle kutluyorum. Türkiye Şampiyonası’nda da kulübümüzü ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.


Haber: Alper Kaderoğlu


Karşılaşma boyunca bizlerden yardımlarını esirgemeyen saha komisermiz Burhan Kahveci’ye yardımlarından dolayı teşekkür ederim.


MAÇIN FOTOĞRAF ALBÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.