Cuma, Mart 30, 2018

Alibeyspor Düzce yolcusu

11 Nisan'da 2. Lige yükselme maçlarına çıkacak olan Alibeyspor Kadın Futbol takımı idmanlarına aralıksız devam ederken Kulüp Başkanı Ali Tonta yönetimini olağanüstü toplayarak durum değerlendirmesinde bulundu.


Grubunda yenilgi almaksızın tüm rakiplerini bir bir yenerek şampiyonluğa uzanan Alibeyspor Kadın Futbol takımında 11-12 Nisan tarihlerinde Eskişehir’de yapılacak olan elemelerle ilgili acil bir toplantı gerçekleştirildi. Bizzat Kulüp Başkanı Ali Tonta’nın daveti üzerine bir arayı gelen kulüp yönetim kurulu üyeleri sadece bu maçlara konsantre olacak. Eskişehir’de yapılacak maçlar için kamp yapılacak otelin de ayarlamaları yapılıyor.


İlk kamp Topuk Yaylası’nda olacak
Eleme maçları öncesinde belirlenen kadro Fenerbahçe’nin Bolu Dağı’nda bulunan Topuk Yaylası’nda kampa girecek. Bu konu ile ilgili de yöneticilerine bilgi veren Başkan Tonta bu şekilde 2. Lig yolunda takımı için elinden gelenin en iyisini yapma gayretinde.


Haber: Engin Akın

Hiç yorum yok:

Leventspor büyük avantaj yakaladı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubu'nda Leventspor Kavacıkspor'u 2-1 yenerek BAL'a yükselme yolunda çok önemli bir avantaj...