Pazartesi, Şubat 26, 2018

Yeni Ortabayır Ceylanspor engelini de aştı

İstanbul U19 2. Ligi 4. Grup’ta lider Yeni Ortabayırspor deplasmanda Ceylanspor’u 7-0 yendi. Kağıthane temsilcisinin gollerini Tayfun (2), Taha (2) Yahya, Emre Soylu ve Caner attı.


Oynadıkları 11 maçta 10 galibiyet, 1 beraberlik alan Koray Yıldız’ın talebeleri haftaya, 1 puan gerilerinde bulunan takipçileri Yıldıztabyaspor’a konuk olacaklar. Ceylanspor ise 12 puanla haftayı altıncı sırada bitirdi.


Maçın analizi
Takım halinde iyi bir oyun sergileyen mavi siyahlılarda Can-Fatih-Taha-Yahya orta sahada hücuma olumlu katkı sağlayarak, aynı zamanda güzel asistlerle farklı galibiyette önemli rol oynadılar. Defansta Emirhan’ın olmadığı maçta Doğukan-Doğuş ikilisi uyumlu bir görüntü çizirek Ceylanspor ataklarına geçit vermediler. Caner defanstaki görevini layıkıyla yerine getirmesinin yanında yine bilindik çıkışlarından birinde fırsatçılığını konuşturarak golünü atmayı başardı. Kadir defansın solunda geçit vermezken aynı zamanda ataklarda sürükleyici unsur oldu. Yiğit’in sakatlığı sebebi ile forvette görev yapan Emre Soylu bir gol bir asistle maçı tamamlarken, Tayfun Şahin attığı goller ve yaptığı asistlerle yine kendini gösterdi. Oyuna sonradan dahil olan Mehmet Ali ve Onur da oyundan çıkan arkadaşlarının yerini fazlasıyla doldurdu. Kaleci Tuncay’a ise bu maçta fazla görev düşmedi.


Muhabir: Mehmet Gacaroğlu


 


Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...