Cuma, Şubat 23, 2018

Tahkim'den Okmeydanı'na kötü haber

Tahkim Kurulu, Okmeydanı Fetihspor’un yaptığı itirazı reddetti. Böylece 1. Amatör Lig 8. Grup’ta Haliçspor’un ikinciliği kesinleşti.


Bilindiği gibi Fetihspor, 31 Aralık’ta oynanan Haliçspor-Okmeydanı Fetihspor maçı sonrası Haliçspor’dan Enes Arık isimli futbolcuya itirazda bulunmuştu. Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK) 13 Şubat’taki toplantısında yeşil beyazlıların itirazını reddederken, Tahkim de aynı kararı verdi. Tahkim’den yapılan açıklamada “Yapılan müzakere neticesinde; AFDK kararında usule ve esasa aykırı bir yön bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile kararın onanmasına, oybirliği ile karar verilmiştir” denildi.


Böylece Haliçspor, Süper Amatör’e yükselmek için Türk Telekomspor ile baraj maçı oynamaya hak kazandı.


"Federasyona güvenimiz kalmadı"
Fetihspor, AFDK kararı sonrası sert bir açıklama yayımlamış “Haliçspor’un bir futbolcusuna yaptığımız itiraz İstanbul Futbol İl Temsilciliği ve Amatör Futbol Disiplin Kurulu tarafından Savcılık soruşturması ve Zeytinburnu Nüfus Müdürlüğünden beklenen kimlik bilgilerinin gelmeden ret edilmiştir. Buradan anlaşılıyor ki, Federasyon düzgün ve şaibesiz bir lig istemiyor. Okmeydanı Fetihspor olarak Federasyona güvenimiz kalmamıştır” ifadelerini kullanmıştı.


Muhabir: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.