Cumartesi, Şubat 24, 2018

Şişli Gençlikspor siftah peşinde

Bu sezon liglere ilk kez katılan ve İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta yer alan Şişli Gençlikspor, bu hafta sonu İstanbul Gümüşhanespor'a deplasmanda sürpriz yapmanın hesaplarını yapıyor. 2017 yılında federe olan kırmızı siyahlı ekip ilk 3 maçında 1 puan alabilirken şanssızlığını kırmak istiyor.


Melih Işık’ın teknik direktörlüğünü yaptığı Şişli Gençlikspor sezon başında Manisa Ülküspor’dan Shola Lomowa, Taksimspor’dan Güneş ve Batuhan, Okspor’dan Can, İstanbul Kastamonuspor’dan Emrah, Etiler Kartalspor’dan Bekir, İzzetpaşaspor’dan Yunus, Mahmut Şevket Paşaspor’dan Mustafa ve Ali, İstanbul Bayburtspor’dan Sedat, Öz Şişlispor’dan Mücahit, Gürkan, Burhan ve Taha, Mecidiyeköyspor’dan Furkan, Seyrantepe Yeşilcespor’dan Abdullah Kaya, Çatalzeytin’den Fırat, Abidei Hürriyetspor’dan Furkan, Bayrampaşa Doğanspor’dan Kamber ve Şişli Yayla’dan Emirhan’ı transfer etti.


Antrenmanlarını Bomonti’de yapan Şişli ekibinin en büyük destekçileri, sponsorları Şişli Yiğit Elektrik ve Şişli Akgül Emlak. Kulüp Başkanı Ayhan Görmüş desteklerinden dolayı hem bu iki firmaya hem de Şişli Belediyesi’ne teşekkürlerini sundu.


Muhabir: Efkan Bucak


 


Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.