Pazartesi, Şubat 26, 2018

Müthiş maçın galibi Ataşehir Çamolukspor

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman B Grubu'nda, İBB Esenler Stadı'nda bugün oynanan Sekbanlarspor-Ataşehir Çamolukspor karşılaşması izlemeye gelenlere gol şovu izletti. Deplasman ekibi olarak görünen Ataşehir temsilcisi sahadan 5-3 galip ayrılarak klasman grubunda uygun adım ilerlemeye devam etti.


Maçın 30. saniyesinde Emre 1-0 öne geçen Çamolukspor, maçın gollü geçeceğinin sinyallerini verdi. Yediği şok gol ile neye uğradığını şaşıran Sekbanlarspor oyuncuları rakibinin hızlı gelişen ataklarında ilk dakikalarda zor anlar yaşamaya başladı.


Rakip alana taşınan bir topta 18 alanına çabuk giren Bayrampaşa ilçesi takımı penaltı kazandı. 6.dakika beraberlik golü penaltıdan Vahap'ın ayağından geldi: 1-1


Ataşehir Çamolukspor oyuncuları santra ile birlikte rakip kaleye yüklendi ve 8.dakikada Zakir ile durumu 2-1 yapan golü buldular.


İlk yarıda tam 6 gol
16.dakikada Çamoluk'un kazandığı serbest vuruşta Zakir'in şutunda top baraja da çarparak fileler ile buluştu ve bu gol ile durum 3-1 oldu.


Oyunun hakimiyetini ele alan Ataşehir İlçesi ekini 21.dakikada kenardan hızlı hazırlanan pozisyonda iyi paslar ile golü buldu ve durumu 4-1 yaptı. Bu golde Erdinç'in imzası vardı.


Ev sahibi ekip 27.dakikada 18 çizgisine yakın bir alanda serbest vuruş kazandı. Vahap çok güzel bir vuruş ile çatal denilen yerden topu ağlara göndererek durumu 4-2'ye getirdi ve bu gol aynı zamanda ilk yarının skorunu belirledi.


Sekbanlar 10 kişi


İkinci yarıya daha iyi başlayan Sekbanlarspor oldu. Oyunu yöneten turuncu-mavili ekibin orta saha oyuncularıydı. Lakin 65.dakikada Sekbanlarspor Serkan Cinaz'ın atılması ile sahada 10 kişi kaldı.


Çamolukspor gördüğü baskıya rağmen kenarlardan hızlı toplar ile rakip alana gidebildi. 72.dakikada ani geliştirilen bir atakta 18 alanına taşınılan topa zor pozisyonda Emre topu ağlara yollamayı başardı: 5-2


Sekbanlarspor 75.dakikada Sinan İnci'nin atılmasıyla sahada 9 kişi kaldı.


Eksik olmasına rağmen rakibe olan baskısını aramaya devam eden ev sahibi ekip 89.dakikada yine 18 alanının kenar çizgisine yakın bir yerde serbest vuruş kazandı. İlk serbest vuruştaki gibi çatala giden top gol oldu. Bu kez ağları bulan isim Orçun'du. Maç 5-3 sona ererken Çamolukspor puanını 7 yaptı. Sekbanlar oynadığı ikinci maçtan da galip ayrılamadı.


Karşılaşma boyunca bizlerden yardımlarını Esirgemeyen saha komiserlerimiz  Selami Sarıyer'e  Samet Ekiz'e   ve  Müsabakanın denetçileri olan İsmail Öngün'e, İbrahim Mamati'ye yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

 

Haber: Alper Kaderoğlu

 


 

 

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.