Cumartesi, Şubat 24, 2018

'Hakemler maçlarımızda adil değiller'

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta son maçta sahasında Maltepespor'la 1-1 berabere kalan İnegöl Kurtuluşspor'da hakeme tepki var.


Kurtuluspor Teknik Direktörü Erdoğan Sarıuşak maçı şöyle değerlendirdi:


“Her geçen maç, daha istekli, daha arzulu ve takım olma yolunda önemli bir mesafe kaydediyoruz. Bunun örneğini, oynadığımız Maltepe maçında, futbolcularım kenetlenerek gösterdiler. Maçın ilk yarısında, istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Özellikle rakibe boş alanlar bıraktık. Bloklar arasında kopukluklar da olunca rakip istediği gibi oyunu yönlendirdi. Buna rağmen golsüz devreyi kapattık.


'Fatih'in atılması ağır bir karardı'
İkinci yarıya ise santra ile birlikte gol yedik desem, yanlış söylemiş olmam. Basit goller yemeye devam ediyoruz. Tedbir almamıza rağmen, böyle goller yemek, belirli bir süre oyundan düşmemize sebep olsa da, çabuk toparlanıp oyuna ortak olma adına üstün mücadele gösterdik. İç sahada oynamamıza rağmen, hakemlerin, inisiyatiflerini rakip lehine kullanmaları, lehimize olması gereken, bariz ofsayt pozisyonlarını kaçırmaları, rakibin kırmızı kart gördüğü pozisyonda, pozisyonun içerisinde olmayan Ferdi'yi atması, başlı başına handikaptı. Fatih'in kontrolsüz yaptığı faulde verdiği kırmızı kart ise çok ağır bir karardı.


Oyunun son dakikasında, bulduğumuz pozisyonu gole dönüştürebilsek, maçı kazanabilirdik. Tüm bu olumsuzluklara rağmen, zirveye oynayan rakiplerden aldığımız puanlar, ilerisi için bizim adımıza artı olarak dönüş yapacağı düşüncesindeyim. Önümüzdeki, Kartal Bulvar'ı maçına, en iyi şekilde hazırlanıp, puanlarla dönüp, takımın ligde kalması adına, mesafe kaydetmemiz gerekiyor. Zaman daraldıkça, aldığımız puanların değerini, o zaman daha iyi anlayacağız.”


Haber: Serkan Arslan

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...